Bureau

FKG architecten aan de Zaan is een architectenbureau dat streeft naar duurzame gebouwen met een hoogwaardige architectuur.

Het bureau vindt haar oorsprong in 1959 en heeft gedurende de jaren veel kennis vergaard, ervaring opgedaan en expertise ontwikkeld. FKG architecten aan de zaan is al jarenlang een gerenommeerd bureau. Een sterk merk met een goede reputatie. Een bureau dat bekend staat om haar zorgvuldige ontwerpen en geroemd wordt om de servicegerichte aanpak. Goede service als een vanzelfsprekendheid. Bij FKG staat u als klant áltijd centraal. FKG ontzorgt, is persoonlijk betrokken en beheerst het proces tot in de puntjes. Bij FKG gaan we altijd voor het beste resultaat en rusten we niet eerder voor dit bereikt is. FKG komt voor iedere opgave met een passend en verrassend ontwerp. Teamwork is daarbij voor FKG essentieel. Ons team bestaat uit professionals die van hun vak houden. Hoogopgeleid personeel met visie en ambitie. Mensen die van nature nieuwsgierig zijn. De combinatie van een goed team en de ambitie van duurzame, hoogwaardige architectuur resulteert in aansprekende projecten die tot ieders verbeelding spreken.

``Teamwork is essentieel voor FKG``

Bureau

Het team van FKG architecten bestaat uit 13 medewerkers met verschillende achtergronden waaronder directie, architecten, projectmanager, opzichter, tekenaar, presentatie deskundige, secretariaat en stagiaires. De heersende ‘hands-on’ mentaliteit bij FKG is ‘niet zeuren maar bouwen’. Het team is goed op elkaar ingespeeld en is in staat te genieten van de talrijke geboekte successen.