Bureau

Al ruim 60 jaar een begrip

Bij FKG architecten aan de Zaan strekt het werkterrein van kleinschalige projecten tot omvangrijke stedelijke herstructureringsopgaven waarbij de focus ligt op het ontwerpen en realiseren van haalbare en functionele gebouwen. Wij zijn goed in het ontwerpen van nieuwbouw en herontwikkelingsprojecten en door onze ruim 60 jaar ervaring in het oplossen van complexe architectonische opgaven hebben wij bewezen dat wij altijd oplossingen vinden. Oplossingen met kwaliteit op alle niveaus, oplossingen die toegevoegde waarde leveren aan de gebruiker en oplossingen die ervoor zorgen dat deze zich erin thuis voelt. 

FKG is dat bureau dat bekend staat om de zorgvuldige ontwerpen en geroemd wordt om de servicegerichte aanpak. Goede service is bij ons een vanzelfsprekendheid. Wij ontzorgen, zijn persoonlijk betrokken en beheersen het gehele ontwerpproces tot in de puntjes. De combinatie van een goed team en de ambitie van duurzame, hoogwaardige architectuur resulteert in aansprekende projecten die tot ieders verbeelding spreken. 

Ontwerpen voor en met mensen

Als opdrachtgever word je bij FKG meegenomen in het proces. Er wordt niet over je gesproken maar met je gesproken als onderdeel van de succesvolle keten die moet leiden tot de realisatie van een droom. We dagen bij FKG elkaar uit om het beste uit onszelf en onze producten te halen, dat doen we dan ook graag met onze opdrachtgevers. In elke projectfase van de ontwikkeling – van idee, haalbaarheidsonderzoek tot en met oplevering – kan het team van FKG een rol spelen. 

Door een uitgebalanceerde mix van architecten en ervaren bouwkundigen met de benodigde kennis, ervaring en intuïtie komen wij altijd tot een ontwerp die net iets verdergaat dan de opdrachtgever had gehoopt. Het team van FKG architecten aan de Zaan kenmerkt zich als een dynamische groep met een gezonde mix van jonge en meer ervaren professionals. In onze producten zijn altijd twee doelstellingen duidelijk te zien, naast het realiseren van de droom van de opdrachtgever zal het project ook altijd de omgeving waar het wordt gerealiseerd verrijken.  

Het Team